Συμβουλές

Γαμπριάτικα και Νυφιάτικα Παπούτσια

wedding shoes

  • Προτείνουμε και κατασκευάζουμε κατά παραγγελία, υποδήματα για νύφες και γαμπρούς.
  • Μέσος χρόνος παράδοσης 20 ημέρες.
  • Στείλτε μας μια φωτογραφία το ρούχο σας και εμείς θα σας κάνουμε προτάσεις.

Τα εξειδικευμένα υποδήματα για νύφες και γαμπρούς, προτείνονται πάντα με γνώμονα το αντίστοιχο ρούχο (νυφικό – κοστούμι  γαμπρού).

Η φιλοσοφία που ακολουθείται είναι, η διαφορετικότητα στην εμφάνιση σε σχέση με τους καλεσμένους.

Όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες εικόνας σε γάμο, που η καλεσμένη, ή ο καλεσμένος να παρουσιάζονται περισσότερο εντυπωσιακοί από τα τιμώμενα πρόσωπα.

Γι’ αυτό τα υλικά που  χρησιμοποιούμε περιέχουν ανταύγειες ασημί, ( στο off white – nude), η είναι μεταλλικά τα  χρώματα τους με στάμπα, ώστε να δημιουργούν διχρωμίες.

Τα τακούνια των υποδημάτων μας είναι πάντοτε σταθερά στην βάδιση, γιατί κατασκευάζονται στο χέρι στερεωμένα στο υπόδημα με την σόλα του, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να σπάσουν.

Γαμπριάτικα

γαμπριάτικα

Στους γαμπρούς κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια το σταμπαριστό λουστρίνι η το λεγόμενο blue – black δέρμα.

Νυφιάτικα

νυφιάτικα

Ένα βασικό κριτήριο για το χρώμα του νυφικού υποδήματος, είναι τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στην διακόσμηση  του  γάμου, (μπομπονιέρες –  στολίσματα).

Για τις νύφες επίσης, διαθέτουμε μπαλαρίνες για το γλέντι σε χρώματα ανάλογα με το νυφικό η πέδιλα ίσια σε περίπτωση που το γλέντι του γάμου γίνεται σε beach bar.   

Τι να Προσέξετε

Βασικό  κριτήριο για την επιλογή χρώματος στο γαμπριάτικο υπόδημα, είναι το σακάκι και ο γιακάς του (εάν είναι γυαλιστερός  η όχι), το ύφασμα του παντελονιού ( για να δημιουργεί αντίθεση με το δέρμα του υποδήματος),
η γραβάτα η το παπιγιόν.

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

Back to list

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.